Appleweetjes

Google gaat Apple achterna met vierkante cameramodule

Amper één dag na het uitlekken van nieuwe geruchten van de Google Pixel 4 reageert de fabrikant zelf met een afbeelding op Twitter.

Eerder lekte er al een mal van de Google Pixel 4 uit. Een dergelijke mal wordt vooral gebruikt door case ontwerpers. Bij de lancering van een nieuwe telefoon hebben case ontwerpers er alle baat bij om zo snel mogelijk klaar te zijn met het ontwerp van hun nieuwe cases. Ook voor de iPhone 11 zijn er al zulke mallen gelekt.

Google Pixel 4 mal

Maar Google wilt nu blijkbaar het moment aangrijpen voor een hype campagne. Op twitter toonde Google een afbeelding om te reageren op de recente geruchten. De afbeelding toont enkel de achterkant van de nieuwe telefoon. Wat wel meteen opvalt is dat Google heeft gekozen voor een vierkante cameramodule.

Naar verwachting zal Apple gebruik ook gebruik gaan maken van een vierkante cameramodule. Apple zal gebruik gaan maken van drie cameralenzen waaronder één supergroothoeklens.

Doordat Google hiermee het design van Apple volgt zullen de telefoons erg op elkander gaan lijken. Apple lanceert traditioneel hun nieuwe iPhones in september. Google doet dit normaal gezien rond oktober. Maar de Google Pixel 3 was al enige maanden te koop voor de officiële release.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer