Appleweetjes

Mobile Vikings lanceert abonnement met onbeperkte data

Vorige week wisten we al te melden dat Mobile Vikings zijn tarieven ging aanpassen en dat is nu gebeurd. Het is nu mogelijk om bij Mobile Vikings een abonnement te nemen met onbeperkte data, bellen en sms’en. Al zit er wel een klein addertje onder het gras.

Net zoals deze zogenaamde onbeperkte abonnementen bij Telenet, Proximus en Orange hanteert Mobile Vikings een fair use policy. Bij Mobile Vikings ligt de data-grens op 20GB per maand. Wanneer je dat volume overschrijdt zal de snelheid voor de rest van de maand verlaagd worden tot 512 Kbit/s.

Maar met de prijs van 29 euro per maand duikt Mobile Vikings wel ver onder de prijs van de concurrentie. Bij Orange en Base kosten zulke abonnementen 40 euro per maand. Terwijl soortgelijke abonnementen bij Proximus en Telenet ongeveer 43 euro kosten.

Klanten die bij Mobile Vikings het oudere abonnement hadden van 39 euro per maand voor 20 GB worden automatisch overgezet naar het nieuwere ‘Unlimited Da Da Ta’ abonnement.

Voor mensen die niet zo houden van een abonnement heeft Mobile Vikings ook goed nieuws. Deze zomer zullen ze de prijzen voor de herlaadkaarten een update geven zodat ook deze terug interessant worden.

Mobile Vikings Da Da Ta

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer