Appleweetjes

Nieuwe schermformaten en OLED schermen voor 2020 iPhones

De iPhones voor 2019 zullen pas eind september in de winkelrekken liggen maar er zijn nu al geruchten over de iPhones in 2020. Eerder wisten we al te zeggen dat Apple nieuwe schermformaten zal introduceren bij de iPhones voor volgend jaar. Daarbij zullen al deze iPhones voorzien zijn van een OLED scherm.

Vandaag deelt Ming-Chi Kuo dezelfde mening. Hij is een analist die al vaker correcte voorspellingen heeft gerealiseerd over nieuwe producten van Apple. Volgens Ming-Chi Kuo zal Apple drie nieuwe modellen lanceren. Een 5,4 inch met 5G, een 6,7 inch met 5G en een 6,1 inch met LTE/4G.

De schermgroottes wijken niet zoveel af zoals nu het geval is. We kunnen wel hieruit concluderen dat de opvolger van de iPhones XS in 2020 iets kleiner gaat worden. Of je die 0,1 inch daadwerkelijk gaat merken is nog maar de vraag. De opvolger van de iPhone XS Max zal in 2020 dan weer met 0,2 inch toenemen en de nieuwe 2020 iPhone XR behoudt hetzelfde schermformaat. Echter zal deze laatste niet voorzien worden van 5G technologie zoals de andere modellen.

Ming-Chi Kuo verwacht dat Apple pas in 2021 alle iPhones van 5G technologie zal voorzien. In 2022 of ten laatste in 2023 zal Apple klaar zijn met het ontwerp van hun eigen 5G modemchip.

Ming-Chi Kuo 2020 iPhones Lijst

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer