Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met tweede beta van macOS 10.15 Catalina

Apple heeft voor ontwikkelaars de tweede beta uitgebracht voor macOS 10.15 Catalina. Deze beta verschijnt twee weken na de eerste beta.

De publieke testversie zal volgende maand beschikbaar komen.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Het nieuwe besturingssysteem kent diverse verbeteringen. Het is de bedoeling dat het tegen de herfst beschikbaar komt voor het grote publiek.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer