Appleweetjes

iOS 13 vraagt om abonnement te stoppen bij verwijdering van app

In beta 2 van iOS 13 heeft Apple een nieuwe melding geïntegreerd die verschijnt bij het verwijderen van een app dat een actief abonnement heeft. De melding vraagt of je het abonnement dat bij de app hoort wenst te behouden of niet.

Deze nieuwe melding is opgemerkt door Federico Viticci. Het is vooral handig zodat je niet vergeet om bepaalde abonnementen op te zeggen. Sommige applicaties trachten ook hun gebruikers te ‘misleiden’ om toch maar een abonnement te nemen. Sommige mensen merken dit niet eens en zitten zo aan een abonnement gekoppeld dat soms vergeten wordt.

iOS 13 App Store abonnement

Doordat Apple nu een melding in iOS 13 geïmplementeerd heeft zullen gebruikers sneller een abonnement annuleren wanneer deze niet meer wordt gebruikt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer