Appleweetjes

Met watchOS 6 kan je standaard Apple apps verwijderen

Met watchOS 6 zal het mogelijk zijn om ingebouwde Apple apps te verwijderen van de Apple Watch. Je kan deze apps terugvinden in de App Store zodat je ze later terug kan installeren.

Je kan praktisch alle Apple apps zoals Wekkers, Stopwatch, Timer, Ademhaling, Camera, Radio, ECG, Remote, Cycle Tracking en de nieuwe Noise app verwijderen. Er zijn echter wel uitzonderingen zo kan de Berichten en Hartslag app niet verwijdert worden.

Om een app te verwijderen van de Apple Watch is de procedure hetzelfde als op een iPhone. Je houdt je vinger lichtjes ingedrukt op de app totdat deze begint te bewegen. Nadien druk je op de ‘X’ en dan wordt de app meteen verwijdert.

Sinds iOS 10 is het op een iPhone of iPad ook mogelijk om ingebouwde Apple apps te verwijderen. Je kan een verwijderde app opnieuw installeren door deze te downloaden via de App Store.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer