Appleweetjes

Apple winkelmedewerkers aan de slag met Apple Card

De eerste Apple Card kredietkaarten waren vorige maand al uitgedeeld onder het Apple personeel. Zij konden alvast aan de slag met de Apple Card. In feite gaat het om een testfase. Die testfase gaat Apple nu serieus uitbreiden met hun duizenden winkelmedewerkers.

De winkelmedewerkers kunnen rechtstreeks via hun persoonlijke apparaat de Apple Card activeren. Binnen de drie weken wordt dan de fysieke Apple Card bij hun thuisbezorgd. De medewerkers maken gebruik van iOS 12.4 dat hiervoor de nodige ondersteuning biedt.

Aan de medewerkers is er wel gevraagd om niet over de Apple Card te spreken. Ze mogen deze uiteraard wel in het openbaar gebruiken voor hun aankopen maar mogen geen verdere details bespreken.

Tijdens het event ‘It’s Show Time‘ kondigde Apple de Apple Card aan. Het gaat om een fysieke kaart vervaardigt uit titanium. Elke betaling resulteert in een Daily Cash op het einde van de dag. Gebruik je Apple Pay dan krijg je 2% cashback op al je aankopen. Koop je iets van Apple dan krijg je 3% cashback. Waneer je aankopen realiseert met de fysieke kaart dan is de cashback 1%.

De verwachting is dat de Apple Card deze zomer wordt gelanceerd in Amerika.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer