Appleweetjes

Apple brengt firmware update voor oude AirPort routers uit

Apple heeft een firmware update uitgebracht voor de AirPort Express , AirPort Extreme en AirPort Time Capsule met 802.11n-ondersteuning.

Eind vorige maand bracht Apple al een update uit voor de modellen die zijn uitgerust met 802.11ac.

Volgens Apple lost versie 7.8.1 diverse beveiligingsproblemen op. Eerder gaf Apple in een verklaring aan dat het stopt met de ontwikkeling van deze AirPort routers. Het bedrijf beloofde wel nog bugfixes en beveiligingsupdates uit te brengen indien het nodig was.

Hoe je de firmware kan updaten lees je op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer