Appleweetjes

Apple Pay in de startblokken voor Slowakije, Portugal en Griekenland

In de komende week zal Apple Pay verder worden uitgebreid in Europa. Volgens de laatste geruchten zal Apple Pay op 26 juni worden gelanceerd in Slowakije, Portugal en Griekenland.

Eerder waren er al geruchten dat Apple Pay van start ging in de maand maart voor Slowakije. Maar die lancering werd telkens uitgeteld. Maar nu zit het er echt aan te komen. Bij de lancering zullen deze vier banken de betaaldienst ondersteunen: Slovenska sporiteľňa, Tatra banka, mBank en J&T Banka. Later zullen de volgende banken erbij komen: Poštová banka, 365 bank, N26 en Monese.

Ondanks dat we in België sinds eind 2018 al gebruik kunnen maken van Apple Pay zullen niet veel andere banken deze betaaldienst snel omarmen. Zij willen voorlopig niet onder de voorwaarden van Apple deze betaaldienst lanceren

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer