Appleweetjes

Nieuwe ‘Shot on iPhone XS’ video geeft je tips voor nieuwe experimenten

Apple heeft een nieuwe ‘Shot on iPhone XS ‘video op zijn YouTube kanaal gepost. De video is momenteel de derde video in de reeks van experimenten.

De video kreeg als titel “Cascade” en werd ontwikkelt op de iPhone XS door Donghoon Jun en James Thornton van Incite in samenwerking met WET. De video toont diverse close ups van water in verschillende omgevingen. Er wordt in de video gebruik gemaakt van 4K en slow motion technieken.

Eerder was er al in de reeks van experimenten een video over 4K, slow motion en Time Lapse. De tweede video toonde een experiment met 32 iPhones gemonteerd op een rig systeem.

Apple plaatst geregeld nieuwe video’s in hun reeks ‘Shot on iPhone XS’.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer