Appleweetjes

AppleSeed leden krijgen toegang tot beta watchOS 6

Enkele AppleSeed leden kunnen nu ook al de beta watchOS 6 testen. Hiermee kunnen ook niet ontwikkelaars mee aan de slag. Al is de groep nog wat beperkt.

AppleSeed is een soort van publieke testomgeving. Alleen kan je hiervan lid worden wanneer je een uitnodiging gekregen hebt. Op die manier kan Apple een selectief groepje van testers samenstellen. Sommige van die leden krijgen nu een uitnodiging om aan de slag te gaan met watchOS 6.

De reden waarom watchOS 6 niet als een publieke beta uitgebracht wordt komt door het feit dat er bij de Apple Watch geen oudere versie van watchOS kan geïnstalleerd worden. Heb je dus ernstige problemen met de beta dan kan je niet teruggaan naar de oudere stabiele versie.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer