Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met derde beta macOS Mojave 10.14.6

Apple heeft voor ontwikkelaars de derde beta uitgebracht voor macOS Mojave 10.14.6. De eerste beta hiervan bracht Apple uit op 15 mei en de tweede beta verscheen op 11 juni.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Tot nu toe zijn er geen grote vernieuwingen ontdekt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer