Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vierde beta van watchOS 5.3

Apple heeft voor ontwikkelaars de vierde beta uitgebracht voor watchOS 5.3. Deze nieuwe beta verschijnt twee weken na de vorige beta.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

We verwachten dat bij watchOS 5.3 het vooral om bugfixes gaan. Voorlopig zijn er nog geen vernieuwingen ontdekt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer