Appleweetjes

Apple Music heeft nu meer dan 60 miljoen abonnees

Eddy Cue heeft bekendgemaakt dat Apple Music ondertussen meer dan 60 miljoen abonnees heeft. Het zijn cijfers waarbij de betalende gebruikers als de gebruikers met een gratis testperiode zijn samengeteld. 

In mei van vorig jaar liet Tim Cook nog weten dat Apple Music zo’n 50 miljoen abonnees had. Er is dus nog steeds groei maar deze lijkt wat af te zwakken. 

Eddy Cue liet verder weten trots te zijn op de vernieuwingen die Apple Music krijgt met iOS 13 en dan vooral met de nieuwe songteksten functie. Deze teksten zullen synchroon verschijnen met de muziek. Je krijgt dus een echte karaoke functie hiermee. Het merendeel van deze songteksten zijn door Apple medewerkers manueel ingevoerd. Op die manier moest er geen gebruik gemaakt worden van een externe dienst. 

Ook Beats 1, het wereldwijde online radiostation van Apple doet het niet slecht. Eddy Cue zegt dat er tientallen miljoenen luisteraars geregeld naar het radiostation luistert. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer