Appleweetjes

Apple zet draadloze oplaadmogelijkheden van AirPods in de kijker

Apple heeft een nieuwe advertentie gelanceerd waarbij het de draadloze oplaadmogelijkheden van de AirPods in de kijker zet. 

De video heeft als titel ‘Bounce’ en is volledig in het zwart-wit opgenomen. In de video neemt een man die zich eerst wat verveelt zijn AirPods van een draadloze oplaadmat op. Daarna gaat hij het straat op waar hij overal op begint te stuiteren zoals op een trampoline. De verveling verdwijnt op deze manier zeer snel.

Het is de eerste keer dat Apple de draadloze oplaadmogelijkheden van de AirPods in de kijker zet. In de video werd een oplaadmat van Belkin gebruikt. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer