Appleweetjes

Mysterieuze MacBook Pro duikt op in FCC database

Apple heeft deze week de goedkeuring gekregen van het Federal Communications Commission (FCC) voor een MacBook Pro met modelnummer A2159. De FCC houdt zich bezig met de regelgeving van de telecommunicatie. Apple moet toestemming krijgen van deze commissie om toestellen in de deelnemende landen bij deze commissie uit te brengen.

Het modelnummer A2159 werd eerder al geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). In de documentatie van het FCC is te lezen dat het wel degelijk om een MacBook Pro gaat. Op zich is dat verassend omdat Apple in mei deze MacBook Pro nog volledig vernieuwd heeft. Dat doet ons vermoeden dat het modelnummer A2159 gebruikt wordt voor de 13 inch MacBook Pro zonder Touch Bar. Deze Mac computer heeft al sinds 2017 geen vernieuwingen meer gekregen.

Ondertussen heeft het FCC al de documentatie van de MacBook Pro A2159 offline gehaald. Waarschijnlijk onder druk van Apple.

Daarnaast werkt Apple nog steeds aan een 16 inch MacBook Pro. Volgens de laatste geruchten heeft Apple plannen om deze in september uit te brengen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer