Appleweetjes

iPhone 11 met Android al te koop bij Chinese handelaren

Het ontwerp van de nieuwe iPhone 11 kennen we in feite al een tijdje. Je kan deze vooral herkennen aan de vierkante uitvoering van het camerasysteem op de achterkant. Ondertussen zijn er ook al tal van mallen verschenen die case ontwerpers gebruikers.

Al deze informatie zette sommige Chinese fabrikanten aan het denken om misschien maar eens zelf de iPhone 11 te ontwerpen. Dat deed dan ook de bekende fabrikant Goophone. Zij maakte eerder al diverse namaak iPhones met een speciale Android versie dat sterk lijkt op iOS. Naast het gebruik van Android verschillen uiteraard ook de technische specificaties.

Maar opmerkelijk is het alleszins dat Goophone er deze keer in geslaagd is om een namaak iPhone 11 op de markt te brengen vooraleer Apple dit gerealiseerd heeft.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer