Appleweetjes

Swipe een pintje naar je festival vrienden

Het festivalseizoen is begonnen en iedereen kent wel het vervelende gedoe met die drankbonnetjes. Het verkoop van die bonnetjes verloopt hier en daar nogal chaotisch. Er zijn soms veel te weinig lokets waardoor je noodgewongen lang moet aanschuiven.

Maar de Belgische oprichters van Coupon Solutions willen hier nu verandering inbrengen. Dankzij hun app ‘Swipedrinks’ kunnen festivalgangers zowel voor als tijdens het festival hun bonnetjes online aankopen. De primeur van de app is vandaag op Rock Zottegem.

Met ‘Swipedrinks’ is het dus verleden tijd om te gaan aanschuiven bij de kassa. Een ander leuk idee is dat je pintjes kan swipen naar je vrienden op het festival. Zo kan je hen trakteren terwijl je zelf niet aanwezig bent.

De app moet wel opboksen tegen de trend van het einde van de drankbonnen. Festivals beginnen meer en meer contactloos betalen toe te passen. Dit kan door middel van een speciale armband of zelfs met Apple Pay zijn.

[appstore id=”1467784918″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer