Appleweetjes

Apple werkt aan opvouwbare iPad

Volgens de analist Jeff Lin van het onderzoeksbureau IHS Markit zou Apple werken aan een opvouwbare iPad. Apple zou een dergelijke iPad op zijn vroegst in 2020 kunnen lanceren. Dit is de eerste keer dat er zo’n gerucht komt over een opvouwbare iPad. We weten dat Apple al onderzoek doet naar het gebruik van flexibele schermen.

Volgens de analist zou deze opvouwbare iPad een scherm hebben dat bijna gelijk is aan degene van een MacBook. Het zou bovendien de eerste iPad zijn die ondersteuning krijgt voor 5G.

Maar meer informatie geeft de analist voorlopig niet vrij. Hij zou zich baseren bij verschillenden bronnen bij de productieketens. We moeten dit gerucht dus wel met enige voorzichtigheid behandelen. Productieketens leveren diverse onderdelen bij Apple die gewoon kunnen dienen als onderzoek. Het is niet zeker of hier ooit een eindproduct mee gemaakt wordt.

Bovendien is de algemene verwachting dat eerst de iPhone in 2020 zal uitgerust worden met 5G technologie. De iPad Pro zal dit pas in 2021 gaan krijgen. Apple zal daarvoor voor het eerst gebruik gaan maken van een LCP Soft Board.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer