Appleweetjes

Moederbord van nieuwe iPhone duikt op in foto’s

De verwachting is dat Apple rond september de opvolger van de iPhone XRiPhone XS en iPhone XS Max zal uitbrengen. Hoe het apparaat er aan de buitenkant zal uitzien weten we ondertussen al wel. Maar van de binnenkant was nog niet veel geweten. Maar nu zijn er enkele foto’s verschenen op Slashleaks die een zogenaamd moederbord toont van één van de nieuwe iPhones.

Bij de foto’s is er niet vermeldt voor welke nieuwe iPhone dit moederbord is. Maar we gaan ervan uit dat dit moederbord zal gebruikt worden voor de opvolger van de iPhone XR. Deze iPhone maakt namelijk gebruik van een rechthoekig moederbord. De iPhone XS en de iPhone XS Max maken gebruik van een moederbord in een L-vorm. Het moederbord blijkt geproduceerd te zijn begin maart aangezien deze is vergezeld van een productiedatum ‘1019’. Dat komt overeen met de 10de week van 2019.

Er is slechts één zijde van de printplaat bedrukt. De layout is behoorlijk anders dan voorheen. Maar jammer genoeg levert dat ons geen verdere informatie.

Moederbord iPhone XI

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer