Appleweetjes

Apple adverteert dat Face ID eenvoudiger en veiliger is

Apple heeft een nieuwe advertentie gemaakt waarin ze Face ID promoten. In de advertentie maken ze duidelijk dat Face ID eenvoudiger en veiliger is dan Touch ID.

Face ID werd voor het eerst met de iPhone X geïntroduceerd en is de opvolger van Touch ID. In plaats van je vingerafdruk scant Face ID je gezicht om de iPhone te ontgrendelen.

In de advertentie ligt een man te rusten op een ligstoel terwijl hij diverse berichten ontvangt. Door zijn ligstoel omhoog te brengen ontgrendelt zijn iPhone automatisch omdat deze zijn gezicht herkent. De man kan hierdoor zijn berichten lezen maar verkiest toch maar om verder een dutje te doen. Ook de hond vindt dat een uitstekend idee.

Apple heeft daarnaast ook een nieuwe videotip gepubliceerd op hun pagina ‘iPhone Can Do What?‘ over Face ID. Op deze pagina vind je diverse tips en trucs over de mogelijkheden van de iPhone. Jammer genoeg is de pagina nog niet in het Nederlands beschikbaar.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer