Appleweetjes

Apple lanceert binnenkort waterdichte AirPods

Op dinsdag 20 juli zal Apple hun nieuwe financiële cijfers voor het derde kwartaal van 2019 presenteren. Dat kwartaal loopt van begin april tot eind juni. Zoiets is steeds een reden voor de analisten om hun ideeën naar buiten te brengen. Zo vermoeden analisten van Rosenblatt dat de verkoop van de iPhone zou teleurstellen.

Maar niet iedereen is het daar mee eens. Analisten van Wedbush Securities verklaren dat de iPhone verkopen vrij stabiel zijn. Ze blijven geloven dat Apple zonder probleem dit jaar zo’n 180 miljoen iPhones gaat verkopen.

Wat China betreft zijn ze vrij duidelijk. Het is een zeer moeilijke markt voor Apple maar de vraag van Chinese klanten lijkt hetzelfde te zijn als voorheen. Het kan zelfs zijn dat door de diverse prijskortingen die Apple in China heeft doorgevoerd er nog meer geïnteresseerde zijn dan ervoor.

Naast de bestaande iPhone geruchten verwacht Wedbush Securities dat Apple later dit jaar vernieuwde AirPods gaat lanceren. Deze AirPods zullen beter aangepast zijn voor sportactiviteiten en zullen bovendien waterdicht zijn. De nieuwe AirPods krijgen wellicht een hoger prijskaartje dan de huidige AirPods.

Er bestaan al een tijdje geruchten over een compleet nieuw type AirPods. De productie hiervan zou in het vierde kwartaal van 2019 van start gaan met eventueel een kleine vertraging naar het eerste kwartaal van 2020.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer