Appleweetjes

Apple lanceert compleet vernieuwde Texas Hold’em game

Om het 10 jarige jubileum van de App Store te vieren heeft Apple heeft het spelletje Texas Hold’em terug in de App Store geplaatst. Apple bracht deze game in september 2006 uit voor de iPod. Later kwam deze ter beschikking voor de iPhone bij de lancering van de App Store op 11 juli 2008.

Een lang bestaan had het spel Texas Hold’em weliswaar niet. Apple verwijderde deze in november 2011. Maar nu is de game helemaal terug. Volgens Apple is het spel volledig opnieuw ontwikkeld en bevat het verbeterde graphics. Je kan tegen 24 tegenstaanders een potje poker spelen. Daarnaast is de game vanaf nu volledig gratis. Voorheen had deze een prijs van 3,99 euro.

De nieuwe versie vereist iOS 12 en is geoptimaliseerd voor de iPhone en iPod touch.

[appstore id=”284602850″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer