Appleweetjes

Apple lanceert vernieuwde MacBook Air en MacBook Pro

Apple heeft vandaag enkele vernieuwingen doorgevoerd op de MacBook Air en 13 inch MacBook Pro. Zo heeft het scherm van de MacBook Air ondersteuning gekregen voor True Tone, waarbij de kleurtemperatuur van het display automatisch wordt aangepast. Daarnaast is de prijs verlaagd naar 1249 euro.

De MacBook Air biedt voldoende kracht voor alledaagse taken, van e-mailen en internetten tot het bewerken van foto’s en het voeren van FaceTime-gesprekken.

Naast de MacBook Air heeft Apple ook aanpassingen doorgevoerd aan het 13 inch MacBook Pro model. Deze is nu voorzien van de nieuwste quad-core processor van de 8e generatie en is daarmee twee keer zo krachtig. Daarnaast is deze MacBook Pro nu ook uitgerust met de Touch Bar. De prijs is hetzelfde gebleven als voorheen namelijk 1499 euro.

De MacBook Air en het instapmodel van de MacBook Pro zijn beide voorzien van het vlindertoetsenbord van de derde generatie. Apple heeft hierbij nieuwe materialen gebruikt om de bekende problemen bij dit toetsenbord te voorkomen. Het betekent dan ook meteen dat deze Macs ook in aanmerking komen voor het reparatieprogramma van het toetsenbord moest je ooit problemen hiermee ervaren.

Meer informatie vind je op de Apple pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer