Appleweetjes

Apple start productie 10,2 inch iPad in juli, 16 inch MacBook Pro volgt later

Geruchten over de productie van de nieuwe 16 inch MacBook Pro blijven maar toekomen. Volgens een nieuwe rapport van UDN zou Apple starten met de productie in het vierde kwartaal van dit jaar. Het ontwerp van dit toestel zal compleet nieuw zijn.

Maar ook over de 10,2 inch iPad zijn er nieuwe geruchten. Apple zou plannen hebben om de huidige 9,7 inch iPad te vergroten naar een 10,2 inch iPad. Apple zou dit realiseren door vooral de schermranden kleiner te maken. Een compleet ander design moet je dus niet verwachten. De 10,2 inch iPad zou de iPad van 2018 gaan vervangen. Massaproductie van dit apparaat zou nog deze maand van start gaan.

De geruchten komen via een toeleveringsbedrijf dat de achtergrondverlichting van schermen levert.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer