Appleweetjes

Apple stopt met 12 inch MacBook

Apple is gestopt met de ontwikkeling van de 12 inch MacBook. Het bedrijf voerde eerder vandaag diverse verbeteringen en prijsverlagingen door aan de MacBook Air en MacBook Pro. Ook de MacBook Air zonder Retina scherm is uit het gamma gehaald.

Het ultradunne 12 inch model stond niet zo bekend voor de beste prestaties. Door de komst van de MacBook Air 2018 begonnen vele zich af te vragen of er nog wel plek was voor deze MacBook. De 12 inch MacBook had bovendien ook een behoorlijk prijskaartje.

Maar nu is het doek definitief gevallen. Apple is gestopt met de 12 inch MacBook en dat maakt de keuze voor een MacBook opnieuw eenvoudiger. Ofwel ga je voor de MacBook Air ofwel kies je voor de MacBook Pro.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer