Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met gereviseerde derde beta van iOS 13 en iPadOS 13

Apple heeft voor ontwikkelaars een gereviseerde derde beta uitgebracht voor iOS 13 en iPadOS 13. Deze beta’s verschijnen nog geen week na het uitbrengen van de oorspronkelijke derde beta’s.

Waarom Apple een gereviseerde beta uitbrengt is niet geheel duidelijk. De oorspronkelijk derde beta voor iOS 13 was niet beschikbaar voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze gereviseerde update is dat wel maar Apple stuurt deze revisie naar alle toestellen. Dat doet vermoeden dat er meer aan de hand is. Afgaand op het buildnummer zou het echter gaan om kleine aanpassingen. Voorheen was dit nummer 17A5522g en nu is deze 17A5522f.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer