Appleweetjes

Apple registreert vijf nieuwe iPad modellen

Er is weer nieuws over de iPad. Apple heeft maar liefst vijf nieuwe iPad modellen geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Apple moet toestemming krijgen van deze commissie om toestellen in de deelnemende landen bij deze commissie uit te brengen.

De volgende modellen zijn geregistreerd bij de EEC: A2068, A2197, A2198, A2228 en A2230. Leuk detail is dat al deze modellen al worden geregistreerd met iPadOS als besturingssysteem.

Over het algemeen wordt een vernieuwing voor de de iPad Pro pas op het einde van dit jaar of zelfs begin 2020 verwacht. Maar gisteren kwam er nog het gerucht naar buiten dat Apple deze maand zou beginnen met de massaproductie van de 10,2 inch iPad. Deze iPad zou de iPad van 2018 gaan vervangen. Het scherm wordt vergroot van 9,7 inch naar 10,2 inch. Dit zou vooral gerealiseerd worden door de schermranden kleiner te maken. Een compleet nieuw design moet je niet verwachten.

Het is niet de eerste keer dat de EEC informatie lekt. Begin januari publiceerde deze nog de modelnummers van nieuwe iPads die pas enkele maanden later beschikbaar kwamen. Ook in mei lekte de EEC 11 modelnummers voor de nieuwe iPhones.

Apple iPad EEC 2018-08
Apple iPad EEC 2018-08

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer