Appleweetjes

Apple herinnert ons aan 50-jarige jubileum maanlanding

Vandaag is het exact 50 jaar geleden dat de Apollo 11 maanlanding plaatsvond. Het was ondertussen de vijfde bemande ruimtevlucht maar het zou de eerste zijn waarbij mensen op de maan werden gezet. De bemanning bestond uit drie astronauten, Neil Armstrong, Edwin “Buzz” Aldrin en Michael Collins.

Uiteraard kan Apple zo’n gebeurtenis niet zomaar laten voorbijgaan. Zeker niet wanneer één van hun komende tv-series op Apple TV+ over de ruimtewedloop tussen de Verenigde Staten en Rusland gaat. De serie heet ‘For All Mankind‘ en is in feite geïnspireerd op de Apollo 11 missie. Om de serie wat extra aandacht te geven lanceert Apple een nieuwe video.

For All Mankind zal echter een eigen verhaal krijgen. Normaliter is Amerika het eerste land dat in 1969 op de maan land maar in deze serie zal het de Sovjet-Unie zijn die daarin slaagt. De gevolgen voor het ruimteprogramma is immens.

Apple TV+ is een videostreamingdienst van Apple dat toegang biedt tot exclusieve, speciaal voor Apple ontwikkelde series, films en documentaires. De dienst zal in het najaar van start gaan.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer