Appleweetjes

Online Grafics / Lab 9 neemt Xpert-IT over

Online Grafics is geen onbekende speler op de Belgische Apple markt. Bij het grote publiek zijn ze vooral bekend met hun Lab 9 stores waar je allerlei Apple producten en onderdelen kan kopen. Ondertussen hebben ze al vestigingen in zes provincies en in Brussel. Op de Belgische Apple markt zijn ze hierdoor de nummer 2.

Maar om verder te kunnen groeien neemt Online Grafics Xpert-IT over. Xpert-IT is opgericht in 2012 en is een bedrijf dat zoekt naar IT-oplossingen en IT-dienstverlening op maat voor zelfstandigen en kmo’s die kiezen voor Apple. Momenteel heeft Xpert-IT vestigingen in Deurne en Hasselt.

Bij de overname is er gemeld dat deze vestigingen blijven bestaan net zoals het merk. Ook al het personeel blijft aan boord. Het is trouwens de bedoeling dat er een tiental nieuwe aanwervingen zullen gebeuren in de volgende 5 jaar om het team van Xpert-IT te versterken. Het bedrag van de overname is niet bekend gemaakt.

Door deze overname krijgt Online Grafics toegang tot de uitgebreide expertise van Xpert-IT in B2B (Business to Business) en zet het een belangrijke stap voor zijn verdere groei.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer