Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vijfde beta macOS Mojave 10.14.6

Apple heeft voor ontwikkelaars de vijfde beta uitgebracht voor macOS Mojave 10.14.6. De eerste beta hiervan verscheen op 15 mei. Eén week geleden had Apple nog de vierde beta hiervan gelanceerd.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Tot nu toe zijn er geen grote vernieuwingen ontdekt. De update bevat vooral enkele probleemoplossingen en andere algemene verbeteringen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer