Appleweetjes

Binnenkort dan toch een Apple Card voor België en Nederland

Tijdens het event ‘It’s Show Time‘ kondigde Apple de Apple Card aan. Het gaat om een fysieke kaart vervaardigt uit titanium. Elke betaling resulteert in een Daily Cash op het einde van de dag. Gebruik je Apple Pay dan krijg je 2% cashback op al je aankopen. Koop je iets van Apple dan krijg je 3% cashback. Waneer je aankopen realiseert met de fysieke kaart dan is de cashback 1%.

Wanneer Apple iOS 12.4 lanceert zal dit meteen ook de start van de Apple Card betekenen. Voorlopig zal de kaart enkel beschikbaar zijn in Amerika. Apple werkt voor de Apple Card samen met Goldman Sachs. De CEO van Goldman Sachs heeft wel al eens laten weten dat het de bedoeling is om Apple Card verder uit te breiden naar andere landen dan enkel de Verenigde Staten van Amerika.

Een belangrijke stap is daarin nu gezet. Apple heeft namelijk de merknaam ‘Apple Card’ samen met de weergave ‘  Card’ vastgelegd voor de 28 landen van de Europese Unie en voor Hong Kong. Nu is het nog maar de vraag of we ooit wel de Apple Card zullen zien in België en Nederland. Maar in ieder geval kan nu niemand anders de merknaam Apple Card gebruiken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer