Appleweetjes

Orange lanceert Love Duo

Orange heeft vandaag een nieuw abonnement gelanceerd, namelijk Love Duo. Het nieuw abonnement is een combinatie van een mobiel abonnement naar keuze met vast internet.

Bij het Love Duo abonnement is het vast internet voorzien van onbeperkte data. De maximum snelheid bij het downloaden bedraagt 100 Mbps. Bij het uploaden is dit 5 Mbps.

Daarnaast moet de gebruiker kiezen tussen de diverse mobiele telefoonabonnementen van Orange. Het goedkoopste Love Duo pakket is er al vanaf 42 euro per maand. Hiervoor heb je wel de beschikking van een bedroevende mobiele data van maar 0,2 GB per maand.

Wil je onbeperkte mobiele data bij Love Duo dan betaal je 64 euro per maand. Dankzij Love Duo zet Orange vooral druk op Telenet en Proximus om eindelijk iets aan hun prijzen te doen.

Love Duo

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer