Appleweetjes

Apple lanceert iOS 12.4

Na 7 beta’s heeft Apple eindelijk besloten om iOS 12.4 te lanceren. Deze update bevat de nodige ondersteuning voor de Apple Card. Apple zou dus in principe deze elk meteen kunnen lanceren. Voorlopig zal dit enkel in Amerika zijn.

Andere verbeteringen bij iOS 12.4 is de mogelijkheid om je gegevens bij de installatie van een nieuwe iPhone draadloos te kunnen verzenden vanaf een oude iPhone.

Om iOS 12.4 te downloaden ga je op je iPhone of iPad naar Instellingen – Algemeen -Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer