Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 5.3: Walkie-Talkie functie terug actief

Apple lanceert watchOS 5.3. Deze update zorgt ervoor dat de Walkie-Talkie functie terug veilig gebruikt kan worden. Eerder ontdekte Apple een lek in de Walkie-Talkie functie waarbij deze noodgedwongen tijdelijk werd uitgeschakeld.

Met het lek dat werd ontdekt kon je iemand zijn gesprekken afluisteren. Je kon zelfs gesprekken ongemerkt meeluisteren via de iPhone van iemand anders. Met de komst van watchOS 5.3 en iOS 12.4 is het lek volledig hersteld. Elke Apple Watch voorzien van watchOS 5.3 kan nu opnieuw de Walkie-Talkie functie gebruiken.

Daarnaast brengt Apple ook de electrocardiogram functie naar Canada en Singapore.

Om watchOS 5.3 te downloaden open je de Watch app op je gekoppelde iPhone. Ga dan naar Mijn Watch – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer