Appleweetjes

Apple lanceert Apple TV update 7.3.1

Apple heeft zonet een software update voor de derde generatie van de Apple TV uitgebracht. Versie 7.3.1 focust zich vooral op enkele bugfixes. Wat er juist is opgelost is niet geweten aangezien Apple dit niet meedeelt.

Waarschijnlijk heeft de update te maken met enkele verbeteringen voor de Apple TV app. Sinds versie 7.3 is deze app ook toegankelijk op de Apple TV van de derde generatie.

Om de update te downloaden ga je op de Apple TV naar de Instellingen app. Selecteer Algemeen – Werk software bij.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer