Appleweetjes

Kwartaalcijfers tonen aan dat het goed gaat met Orange

Orange heeft zijn kwartaalcijfers bekend en die zien er best goed uit. Zo steeg de kwartaalomzet met 1,9 procent tot 319 miljoen euro. Dat is net iets minder dan analisten hadden gehoopt. Ze hadden gehoopt op zo’n 323,5 miljoen euro. Ondanks deze bescheiden kwartaalomzet wist het bedrijf wel een fors hogere brutobedrijfswinst van 79 miljoen euro te realiseren. Dat is 18 procent meer dan dezelfde periode van vorig jaar.

De operator kon daarnaast nog zo’n 26.000 nieuwe mobiele abonnees naar hun mobiele telefoniediensten lokken. Orange heeft nu ongeveer 4,3 miljoen klanten met een mobiel telefoonabonnement.

Ook de televisie- en interbundel van Love doen het goed. Deze groeide het afgelopen kwartaal met 16.000 nieuwe klanten. Het totaal aantal Love abonnees is momenteel ongeveer 216.000. Ondertussen heeft Orange een nieuwe Love Duo abonnement aangekondigd. Hoe dit abonnement presteert zullen we pas in de volgende kwartaalcijfers kunnen opmerken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer