Appleweetjes

Leveranciers bereiden zich voor op 75 miljoen iPhones voor tweede helft 2019

Apple’s leveranciers bereiden zich momenteel voor op het produceren van diverse onderdelen voor maximaal 75 miljoen iPhones in de tweede helft van dit jaar. Dat is praktisch hetzelfde aantal als in dezelfde periode van vorig jaar.

Het ziet ernaar uit dat Apple verwacht dat de vraag naar iPhones stabiel blijft. Indien er meer vraag is dan kunnen de leveranciers hun productie nog opschroeven naar 80 miljoen iPhones. Apple past geregeld deze productie aan zeker na de lancering van nieuwe iPhones.

Hoeveel iPhones Apple verkoopt is niet exact meer geweten. Sinds eind 2018 heeft Apple besloten om geen verkoopcijfers voor hun apparaten nog mee te delen. Daarmee volgt Apple de trend van andere fabrikanten van smartphones, tablets en computers die deze cijfers ook voor zichzelf houden.

Apple zal in september drie nieuwe iPhones lanceren. De nieuwe iPhones zullen voorzien zijn van een A13 processor en een nieuwe Taptic Engine trilmotor. Intern staan deze modellen bij Apple bekend onder de codenaam Cebu, model T8030. Wil je meer informatie over de nieuwe iPhones dan kan je op deze pagina terecht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer