Appleweetjes

Apple registreert nog 2 iPad modellen bovenop de 5 eerdere

Het ziet ernaar uit dat Apple nog 2 extra iPad modellen heeft geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Apple moet toestemming krijgen van deze commissie om toestellen in de deelnemende landen bij deze commissie uit te brengen.

Eerder registreerde Apple al de vijf volgende modellen bij de EEC: A2068, A2197, A2198, A2228 en A2230. Nu komen er nog de modellen A2200 en A2232 bij. Alle 7 modellen zijn geregistreerd met iPadOS 13. Je kan ze dus ten vroegste in september verwachten.

Over het algemeen wordt een vernieuwing voor de de iPad Pro pas op het einde van dit jaar of zelfs begin 2020 verwacht. Maar eerder kwam er het gerucht naar buiten dat Apple deze maand zou beginnen met de massaproductie van de 10,2 inch iPad. Deze iPad zou de iPad van 2018 gaan vervangen. Het scherm wordt vergroot van 9,7 inch naar 10,2 inch. Dit zou vooral gerealiseerd worden door de schermranden kleiner te maken. Een compleet nieuw design moet je niet verwachten.

Het is niet de eerste keer dat de EEC informatie lekt. Begin januari publiceerde deze nog de modelnummers van nieuwe iPads die pas enkele maanden later beschikbaar kwamen. Ook in mei lekte de EEC 11 modelnummers voor de nieuwe iPhones.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer