Appleweetjes

Apple Pay doet het bijzonder goed

Na de bekendmaking van de kwartaalcijfers FQ3 2019 heeft Apple nog enkele leuke weetjes onthuld. Zo liet Apple weten dat het bijzonder goed gaat met Apple Pay.

Zo zijn er nu ongeveer 1 miljard Apple Pay transacties per maand. Dat is bijna een verdubbeling van het aantal transacties dat Apple vorig jaar meedeelde. De afgelopen maanden is Apple Pay beschikbaar gekomen in veel meer landen. Dat verklaart uiteraard deze verhoging in transacties.

Tim Cook zei zelfs dat Apple Pay meer nieuwe gebruikers toevoegt dan PayPal en sneller groeit in het transactievolume. Ondanks deze indrukwekkende cijfers van Apple Pay moeten Belgische banken nog steeds niets weten van deze betaaldienst.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer