Appleweetjes

Lancering Apple Card zal in augustus plaatsvinden

Na de bekendmaking van de kwartaalcijfers FQ3 2019 heeft Apple nog enkele leuke weetjes onthuld. Zo liet Apple weten dat de lancering van de Apple Card in augustus zal plaatsvinden.

Tijdens het event ‘It’s Show Time‘ kondigde Apple de Apple Card aan. Het gaat om een fysieke kaart vervaardigt uit titanium. Elke betaling resulteert in een Daily Cash op het einde van de dag. Gebruik je Apple Pay dan krijg je 2% cashback op al je aankopen. Koop je iets van Apple dan krijg je 3% cashback. Waneer je aankopen realiseert met de fysieke kaart dan is de cashback 1%.

De Apple Card is vrij minimalistisch. Op de kaart is enkel het Apple logo en je naam zichtbaar. Andere informatie zoals het kaartnummer, vervaldatum,… zijn niet zichtbaar. Je kan deze gegevens enkel raadplegen in de Wallet app.

In augustus zal Apple de Apple Card in Amerika lanceren. Ondertussen zijn Apple medewerkers deze betaalkaart al volop aan het uitproberen. Wanneer de Apple Card in ons land beschikbaar gaat zijn is niet geweten. Apple heeft wel al de merknaam ‘Apple Card’ samen met de weergave ‘  Card’ vastgelegd voor de 28 landen van de Europese Unie. Nu is het nog maar de vraag of we ooit wel de Apple Card zullen zien in België en Nederland. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer