Appleweetjes

Apple lanceert vierde Publieke Beta voor macOS Catalina 10.15

Apple heeft de vierde publieke beta voor macOS Catalina 10.15 gelanceerd. Hiermee kunnen ook niet ontwikkelaars mee aan de slag. Apple brengt een publieke beta uit om met een zo’n grote groep mensen de nieuwe software uit te testen. Op die manier kunnen er nog fouten worden uitgehaald zodat er later een stabiele versie aan het grote publiek gepresenteerd kan worden.

Iedereen die dat wil kan dus nu al macOS Catalina 10.15 testen door zich te registeren via deze site. Registratie is gratis en je kan onmiddellijk aan de slag met de instructies.

Maar het is en blijft een beta. Er kunnen zaken zijn die niet goed werken waardoor je apparaat onstabiel kan zijn. Zelfs al zijn de huidige berichten over stabiliteit en prestaties overwegend positief. Dit kan bij een volgende update zomaar anders zijn. Het is daarom riskant om deze publieke beta te installeren op een apparaat dat je elke dag intensief gebruikt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer