Appleweetjes

iPhone zal in 2021 voorzien zijn van Face ID samen met Touch ID

De bekende analist Ming-Chi Kuo gelooft nog steeds dat Apple werkt om Touch ID in het scherm te implementeren. De analist is ervan overtuigd dat Apple in 2021 een iPhone zal lanceren met Face ID en Touch ID.

Het is niet de eerste keer dat dergelijke geruchten verschijnen. Uit een aantal patenten blijkt zelfs dat Apple werkt om Touch ID onder het scherm te plaatsen.

De nieuwe Touch ID zal Face ID niet vervangen. De twee beveiligingstechnieken zullen elkander aanvullen en de gebruiker heeft steeds de keuze hoe de iPhone ontgrendelt kan worden. In feite wordt de beveiliging van de iPhone nog verhoogd door de dubbele biometrische controle die dan mogelijk is.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer