Appleweetjes

Mobile Vikings lanceert nieuw prepaid aanbod en data only optie

Mobile Vikings lanceerde vorige maand een abonnement met onbeperkte data voor 29 euro per maand. De operator beloofde toen dat ze ook de prijzen van de herlaadkaarten gingen bekijken om deze terug aantrekkelijker te maken.

Belofte maakt schuld en vanaf vandaag heeft Mobile Vikings zijn prijzen voor de herlaadkaarten aangepast. Zo krijg je nu voor 25 euro per maand 8GB in plaats van 6GB. Bellen doe je dan nog steeds aan 0,25 euro per minuut.

Wie had gehoopt dat de prepaid formule van 15 euro per maand enkele vernieuwingen zou krijgen is eraan voor de moeite. Mobile Vikings verandert aan deze populaire formule niets. Weliswaar lanceren ze een nieuwe prepaid formule waar je voor 20 euro per maand de beschikking krijgt van 6GB. Bellen bij deze formule kost 0,30 euro per maand.

Heb je enkel nood aan mobiele data en bel en sms je nooit dan kan je nu ook kiezen voor een data only tariefplan. Voor de prijs van 15 euro per maand krijg je dan de beschikking van 8GB. Je kan dan wel niet meer bellen of sms’en. Om het nog verwarrender te maken kan je wel gebeld of gesms’t worden door andere. Maar snel even terugbellen zal niet lukken. Je moet dan namelijk gebruik maken van apps zoals Messenger, FaceTime, Skype,… Gelukkig kan je nog steeds bellen naar noodnummers en andere gratis nummers.

Mobile Vikings prepaid

Wie had gehoopt dat Mobile Vikings met hun prepaid aanbod opnieuw een serieuze prijzenslag ging ontketenen zoals met hun onbeperkte data abonnement komt jammer genoeg bedrogen uit.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer