Appleweetjes

Samsung lanceert Galaxy Note 10 in twee formaten

Samsung heeft zonet zijn nieuwe Galaxy Note smartphones aangekondigd. Voor het eerst verschijnt deze smartphone in twee formaten. Met de Note 10 lanceert Samsung een Note die een stuk kleiner is dan alle andere voorgaande Notes. Zijn afmetingen bedragen 151×71 mm. Daarnaast lanceert Samsung de Note 10+ die door zijn afmetingen van 162,3 x 77mm veel groter is en nog enkele andere voordelen heeft

Zo is de Note 10 voorzien van een 1080p resolutie scherm terwijl de Note 10+ een 1440p scherm heeft. Ook de batterijcapaciteit is bij de Note 10+ beter net zoals de camera die is voorzien van een time of flight sensor. Met een dergelijke camera wordt het beeld naast de lengte en breedte ook in de diepte vastgelegd. Een ander voordeel van de Note 10+ ten opzichte van de kleinere Note 10 is dat deze kan uitgebreid worden met een SD kaart.

Beide Note smartphones zijn in het midden bovenaan van het scherm voorzien van een gat voor de camera en een vingerafdrukscanner onder het scherm. Samsung heeft het opladen verder verbetert. Zo kan het opladen nu met maximaal 45 watt gebeuren. Voorheen was 25 watt het maximum.

De Samsung Galaxy Note 10 en 10+ zal beschikbaar zijn vanaf 23 augustus. De Samsung Galaxy Note 10 256 GB krijgt een adviesprijs van maar liefst 950 euro. De grotere Note 10+ eveneens met 256GB aan opslagcapaciteit zal over de toonbank gaan voor 1100 euro.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer