Appleweetjes

Noteer alvast deze datum in je agenda voor de voorstelling van de iPhone Pro

Apple heeft net de zevende beta van iOS 13 gelanceerd. In deze beta zijn al meteen duidelijke hints gevonden wanneer de voorstelling van de nieuwe iPhones zal plaatsvinden.

Er is namelijk in deze beta een screenshot gevonden met de naamgeving ‘HoldForRelease’. Op de screenshot heeft de Kalender app de datum van 10 september. Die datum kwam al eerder ter sprake voor het iPhone event van dit jaar.

HoldForRelease

Er waren al een tijdje geruchten dat Apple zijn jaarlijkse iPhone event op 10 of 11 september zou houden. 10 September lijkt de meest logische datum hiervoor en door deze ontdekte screenshot kunnen we er zo goed als zeker van zijn.

Noteer alvast 10 september in je agenda!

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer