Appleweetjes

Apple Watch Series 5 krijgt behuizing van titanium

Dankzij de recente beta’s komen er enkele leuke weetjes naar buiten. Zo verklapte de zevende beta van iOS 13 de datum van het komende iPhone event. Maar ook in de zevende beta van watchOS 6 zijn enkele leuke ontdekkingen gedaan.

Er is namelijk in deze beta een afbeelding gevonden die de achterkant van het horloge nabootst. Op de afbeelding zijn duidelijk de soorten materialen te lezen die Apple bij de Apple Watch Series 5 zou gebruiken.

Apple-Watch-2019-Titanium-Ceramic

Zo heeft Apple plannen om opnieuw een keramische versie van de Apple Watch uit te brengen. Sinds de introductie van de Apple Watch Series 2 had je de keuze voor dit materiaal. Echter bij de Series 4 heeft Apple dit materiaal niet meer gebruikt.

Naast een keramische uitvoering van de Apple Watch zou je ook kunnen kiezen uit een behuizing vervaardigt uit titanium. Het is de eerste keer dat Apple dit materiaal bij de Apple Watch zou gebruiken.

Eerder waren er al geruchten dat Apple dit jaar opnieuw een keramische versie van de Apple Watch zou uitbrengen. De titanium versie is echter compleet nieuw. Apple heeft dit materiaal niet meer gebruikt in zijn recente producten uitgezonderd de Apple Card.

Het is niet geweten of de roestvrije stalen versie van de Apple Watch zou blijven bestaan of dat deze wordt vervangen door titanium. De versie met aluminium blijft omwille van de lagere prijs zeker in het aanbod.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer