Appleweetjes

Apple medewerkers testen Apple Arcade al uit

Apple Arcade is een nieuwe dienst die in het najaar van van start gaat. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot diverse games. 

Maar nu al wordt de dienst getest door enkele Apple medewerkers. Zij krijgen voor het bedrag van 0,49 dollar per maand toegang tot Apple Arcade waarvan de eerste maand zelfs gratis is. Hun testperiode verloopt wel bij de lancering van iOS 13. Dat doet ons vermoeden dat Apple Arcade bijna gelijktijdig van start zal gaan bij de lancering van iOS 13.

Momenteel zijn er al diverse games in het aanbod van Apple Arcade aanwezig zoals: Way of the Turtle, Down in Bermuda, Hot Lava, Sneaky Sasquatch, Frogger in Toy Town en nog vele anderen. Vele games zijn nog steeds in ontwikkeling.

Games die tot het aanbod van Apple Arcade gaan behoren zullen beschikbaar zijn op alle iOS platformen. Je kan deze dus downloaden en spelen op een iPhone, iPad, Apple TV. Sommige games zullen zelfs beschikbaar zijn voor de Mac. Elke game is bovendien offline te spelen en bevatten geen advertenties of extra aankopen.

Games die tot het aanbod van Apple Arcade zullen behoren zijn van een hoog kwalitatief niveau. Apple heeft jammer genoeg nog geen prijs meegedeeld over Apple Arcade.

Wil je meer te weten komen over Apple Arcade en welke spelletjes beschikbaar zullen zijn dan kan je op deze pagina terecht.

Apple Arcade - testfase 1
Apple Arcade - testfase 2
Screenshots met dank aan 9to5Mac

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer