Appleweetjes

Apple Arcade gaat maar 4,99 euro kosten

Apple medewerkers testen nu al volop Apple Arcade uit. Maar via één van de gebruikte API’s met de App Store is men erin geslaagd om meer te weten te komen over deze nieuwe gamingdienst van Apple.

Een API of ook wel Application Programming Interface genoemd is een basis waarmee programma’s met elkander kunnen communiceren. In de API van de App Store hebben ontwikkelaars een verborgen promotiebericht gevonden waarin staat vermeld dat Apple Arcade 4,99 dollar gaat kosten. Aangezien Apple voor deze bedragen de euro meestal gelijk stelt aan de dollar kunnen we ervan uitgaan dat Apple Arcade 4,99 euro gaat kosten.

Ontwikkelaars hebben ook nog gevonden dat er een proefperiode voor Apple Arcade bestaat voor één maand. Daarnaast is Apple Arcade geschikt voor gezinsdeling. Hierdoor kan je het abonnement nog delen met zes andere personen in je gezin. Dat maakt deze gamingdienst wel bijzonder goedkoop. Hou er nog wel rekening mee dat deze prijs niet vaststaat. Apple kan nog steeds beslissen om de prijs te verhogen bij de lancering.

Games die tot het aanbod van Apple Arcade gaan behoren zullen beschikbaar zijn op alle iOS platformen. Je kan deze dus downloaden en spelen op een iPhone, iPad, Apple TV. Sommige games zullen zelfs beschikbaar zijn voor de Mac. Elke game is bovendien offline te spelen en bevat geen advertenties of extra aankopen.

Games die tot het aanbod van Apple Arcade zullen behoren zijn van een hoog kwalitatief niveau. Wil je meer te weten komen over Apple Arcade en welke spelletjes beschikbaar zullen zijn dan kan je op deze pagina terecht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer