Appleweetjes

iPhone 2019 krijgt Face ID met enorme kijkhoek

We hebben het al een tijdje gezegd dat Apple met de nieuwe iPhone de focus heel hard legt op de sterk verbeterde camera’s. Het zal dan ook één van de verkoopargumenten gaan worden. Maar nu gelooft ook Bloomberg dat Apple met de nieuwe iPhones een grote sprong vooruit maakt met hun camera’s.

Zo zal Apple gebruik gaan maken van een super groothoeklens. Het wordt dus eenvoudiger dankzij die camera om landschappen te fotograferen. Maar Apple zal die lens ook gebruikten om extra informatie van het beeld rondom je foto op te slaan. Later kan je dan deze foto aanpassen en beter bijsnijden dan nu het geval is.

Met de huidige iPhones kan je nu al enorm fraaie plaatsjes schieten. Echter als er weinig licht is dan presteert de camera helaas een stuk minder goed. Maar dat is verleden tijd. Apple heeft de nieuwe camera’s beter geoptimaliseerd zodat je nog steeds mooie foto’s kan maken met weinig licht.

De kwaliteit van de videofuncties neemt sterk toe dankzij de nieuwe camera’s. Bloomberg spreekt zelfs dat deze videofunctie het niveau haalt van een professionele videocamera. Apple heeft functies toegevoegd zodat je meteen de video kan bewerken. Je kan zo enkele effecten toevoegen, kleuren aanpassen en zelfs de video bijsnijden terwijl je aan het filmen bent.

Ook het omgekeerd draadloos opladen zal ondersteunt worden door de nieuwe iPhones. Met het omgekeerd draadloos opladen kan je met een iPhone eender welke apparaat dat de Qi oplaadstandaard ondersteunt opladen. Je zou dus in feite een andere iPhone of de AirPods draadloos kunnen opladen.

De iPhone XS en iPhone XS Max hebben een IP68 classificatie. Dat betekent in feite dat deze waterdicht zijn tot een maximale diepte van 2 meter gedurende maximum 30 minuten. Maar bij de nieuwere iPhones zou Apple de waterdichtheid nog verder hebben verbetert.

Verder heeft Apple nog gewerkt om Face ID te verbeteren. De camera heeft een veel bredere kijkhoek waardoor je de iPhone zelfs zou kunnen ontgrendelen wanneer deze plat ligt op een tafel.

De datum van het iPhone event in september is nog niet officieel bekend. Maar ga er maar vanuit dat het 10 september zal zijn.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer